Projecten

Benieuwd naar de projecten die we doen? Lees hieronder meer!

De Haselderhof - Valkenburg
haselderhof logo.jpg

De Haselderhof in Valkenburg. Een prachtig bedrijf, op een historische plek, aan de voet van de kasteelruïne. Sinds kort overgenomen door Leon en Andy Fuchs. Sinds februari 2020 - niet de gemakkelijkste tijd - wordt er gewerkt aan de overname en opening in augustus 2020: voor een hapje, een drankje, maar zeker ook voor een top verzorgd event op een unieke locatie. 

 

ZeBa Marketing neemt de complete marketingkant voor haar rekening, zowel uitvoerend als strategisch (uiteraard in samenspraak met de opdrachtgever) en draagt zorg voor logo, huisstijl, menukaarten, vormgeving van diverse uitingen in de zaak, plus de volledige digitale omgeving (website, social media, review websites). 

We regelen de (ingewikkelde en tijdrovende) overdracht van de oude en nieuwe content en kanalen, hebben zeer snel een tijdelijke website online gebracht (www.haselderhof.nl), in afwachting van de 'echte' opening. 

We creëren zelf de content en zijn bekwaam in foto- en video, zowel shooting als editing. Zo kunnen we snel inspringen op behoeftes en kostenefficiënter werken.

Op die manier kan de ondernemer zich focussen op het opstarten van de onderneming. ZeBa Marketing ontzorgt en staat tegelijkertijd in nauw contact met de ondernemer. Keuzes op het gebied van marketing hebben immers grote impact op de bedrijfsvoering- en resultaten. Trouwens: andersom werkt het precies zo. Goede en snelle communicatie is daarbij een absolute voorwaarde.

Haselderhof 5 juli 2020 - 1 van 1 (2).jp
Haselderhof 5 juli 2020 - 1 van 1 (1).jp
Haselderhof 5 juli 2020 - 1 van 1.jpeg

Bezoek de website hier: